język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

RIVERA

Szczep: Chardonny Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie i fermentacja
Preludio N° 1 Chardonnay DOC
Szczep: Bombino Bianco Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie
Marese Bombino Bianco DOC
Szczep: Sauvignon Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie i fermentacja
Terre Al Monte Sauvignon DOC
Szczep: Fiano Charakterystyka: Fermentacja w temperaturze 18 °C, 20% w nowych beczkach z dębu francuskiego, 80% kadziach ze
Scariazzo Fiano di Puglia IGT
Szczep: Nero di Troia Charakterystyka: Maceracja skórki przez 9-10 dni w temperaturze 24 °C z pompowaniem
Violante Nero di Troia DOC
Szczep: Nero di Troia Charakterystyka: Maceracja skórki przez 18 dni w temperaturze 28 °C z pompowaniem
Pure Apuliae Nero di Troia DOCG
Szczep: Aglianico Charakterystyka: Maceracja skórki przez 15 dni w temperaturze 28 °C z pompowaniem i odsysaniem
Cappellaccio Aglianico Riserva DOC
Marki
Facebook Instagram