Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Kawa włoska, Herbata, Czekolada, Ekspresy
Włoski świeży makaron
Makaron włoski i ryż
Mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia ST. DALFOUR
Pieczywo
Pomidory i sosy
Produkty mrożone: makarony, warzywa, desery, lody, pieczywo
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Specjalności
Soki, woda, napoje
Warzywa, oliwki
Wędliny
Wina włoskie
ARNALDO CAPRAI
BELLUSSI
BERTANI DOMAINS
CANTINA DEI VINI TIPICI DELL'ARETINO
CANTINE LIZZANO
CAPETTA
CASA VINICOLA POLETTI
CA'STELLE
CEVICO
CHIARLI 1860
CORTE DEI BALBI SOPRANI
COSTA DI BUSSIA
DONNA LAURA
FAZI BATTAGLIA
GIACOBAZZI
LAMOLE DI LAMOLE
LIBRANDI
LEONE ALATO
Loredan Gasparini
LOMBARDO
MADONNA DELLE VITTORIE
MERAN
MONTELVINI
MONTEVERDI
PASQUA
PUIATTI
RIVERA
ROCA DEI FORTI
Ronco Blanchis
SAN MARTINO
SAN SILVESTRO CANTINE
SCARPA
SGARZI
silvio carta
TENIMENTI ANGELINI
TOSTI GROUP
UMANI RONCHI
VENTURINI BALDINI
Włoskie, mocne alkohole i likiery
ITALIAN BAR
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Opakowanie
0,75 l (7)
Smak
Wytrawne (7)
Kolor
Białe (4)
Czerwone (3)
Styl
Spokojne (7)
RIVERA
Szczep: Chardonny Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie i fermentacja
Preludio N° 1 Chardonnay DOC
Szczep: Bombino Bianco Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie
Marese Bombino Bianco DOC
Szczep: Sauvignon Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie i fermentacja
Terre Al Monte Sauvignon DOC
Szczep: Fiano Charakterystyka: Fermentacja w temperaturze 18 °C, 20% w nowych beczkach z dębu francuskiego, 80% kadziach ze
Scariazzo Fiano di Puglia IGT
Szczep: Nero di Troia Charakterystyka: Maceracja skórki przez 9-10 dni w temperaturze 24 °C z pompowaniem
Violante Nero di Troia DOC
Szczep: Nero di Troia Charakterystyka: Maceracja skórki przez 18 dni w temperaturze 28 °C z pompowaniem
Pure Apuliae Nero di Troia DOCG
Szczep: Aglianico Charakterystyka: Maceracja skórki przez 15 dni w temperaturze 28 °C z pompowaniem i odsysaniem
Cappellaccio Aglianico Riserva DOC
Marki