język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

MOLINO DALLAGIOVANNA

Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
W 310
P / L 0,60 Doskonała mąka do tradycyjnej Pizzy Neapolitańskiej.
Doskonałe
LA NAPOLETANA
Mąka z pszenicy miękkiej typ 0
W 310
P / L 0,60 Mąka prawdziwych pizzaiolo. Idealna dla podkreślenia doskonałości
LA NAPOLETANA 2.0
Mąka podwójnie mielona z pszenicy durum. Nadaje się do produkcji pieczywa, makaronów oraz jako podsypka pod pizzę a
Semolina Rimacinata
Specjalna mieszanka do pizzy typu La Pinsa Romana.  Gotowy produkt będzie miał wyrazisty i zdecydowany charakter,
MIESZANKA LA PINSA EASY
Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
W 330
P / L 0,60 Idealna mąka do produkcji świeżych gnocchi, świeżego makaronu.
GRANITO SPOLVERO
Mąka pszenna miękka typ 00 "La Napoletana". Mąka dla prawdziwych Pizzajuolo, zatwierdzona przez AVPN (Stowarzyszenie
Mąka Pszenna La Napoletana typ 00
Mąka do pizzy: idealna do każdego rodzaju ciasta: od pizzy cienkiej i chrupiącej po pizzę wysoką i miękką. Idealna do
Mąka Pszenna per pizza typ 00
Mąka pszenna miękka typ 00.
Mąka uniwersalna, opracowana z myślą o szerokim spektrum zastosowania. Niezastąpiona
Mąka Pszenna Universale typ 00
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram