język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

TOSTI GROUP

Region: Piemont Szczep: Nebbiolo Winifikacja: czerwona tradycyjny, odszypułkowanie i wyciskanie, fermentacja z maceracją na
BAROLO DOCG
Region: Piemont Szczep: Nebbiolo Winifikacja: czerwona tradycyjny, odszypułkowanie i wyciskanie, fermentacja z maceracją na
BARBARESCO DOCG
Region: Piemont Szczep: Barbera Winifikacja: tradycyjna, odszypułkowanie, wyciskanie winogron i maceracja w kontakcie ze
BARBERA D’ASTI DOCG
Szczep: 100% Moscato Bianco di Canelli Winifikacja: tłoczenie winogron i biała winifikacja w niskiej
Asti Secco DOCG
Region: Piemont Szczep: Moscato bianco Canelli Winifikacja: „miękkie” tłoczenie winogron  ze schładzaniem
ASTI DOCG
Region: Piemont Szczep: Chardonnay Winifikacja: fermentacja w kontrolowanej temperaturze. Uszlachetnienie w zbiornikach. Filtracja
CHARDONNAY DOC
Region: Piemont Szczep: Glera Winifikacja: tłoczenie winogron i biała winifikacja (bez kontaktu ze skórką)
PROSECCO EXTRA DRY DOC
Region: Trydent Szczep: 85% Glera, 15% Pinot Noir Winifikacja: tłoczenie winogron i biała winifikacja w niskiej temperaturze,
Prosecco Rose D.O.C. Brut Millesimato
Winifikacja: tłoczenie winogron  ze schładzaniem moszczu Charakterystyka: Słomkowy kolor z jasnymi refleksami, drobny
„Notte di bollicine” Gran Cuvee
Region: Piemont Szczep: 85% Moscato, 15% szczepy czerwone z regionu Winifikacja: „miękkie” tłoczenie winogron ze
Moscato „Pink” Dolce
Produkowany z czerwonego wina pochodzącego z okolic Piemontu, które nadaje mu naturalny rubinowy kolor, dzięki czemu
Vermouth del Cavaliere
Region: Piemont Szczep: Moscato bianco Canelli Winifikacja: „miękkie” tłoczenie winogron ze schładzaniem
Moscato Spumante Dolce
Region: Piemont Szczep: Glera Winifikacja: tłoczenie winogron i biała winifikacja (bez kontaktu ze skórką)
PROSECCO EXTRA DRY DOC
Region: Piemont Szczep: 85% Moscato, 15% szczepy czerwone z regionu Winifikacja: „miękkie” tłoczenie winogron  ze
Tosti Moscato „Pink” Dolce
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram