język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Casa Vinicola Poletti

Region: Emilia Romania Szczep: Trebbiano Romagnolo Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka: Słomkowa
TREBBIANO RUBICONE IGT
Wino stołowe, białe. Charakterystyka: Słomkowa barwa, lekkie a zarazem o dobrej strukturze Podawanie: Świetnie łączy się
Simphonia bianco
Szczep: Sangiovese Winifikacja: tradycyjna. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Podawanie: polecane do
VIGNA D'ORO czerwone
Wino stołowe białe, półsłodkie. Charakterystyka: słomkowa barwa, lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Na podniebieniu dość
Simphonia bianco semidolce
  Region: Emilia Romania/Veneto Szczep: Pinot Bianco Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka:
PINOT BIANCO VENETO IGT
Region: Emilia Romania Szczep: Trebbiano Romagnolo Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka: Słomkowa
TREBBIANO RUBICONE IGT
Region: Emilia Romania Szczep: Sangiovese Romagnolo Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka: Wino
SANGIOVESE RUBICONE IGT
Wino półsłodkie o świeżym smaku.
FIORDIVINO BIANCO
Wino półsłodkie, czerwone.
FIORDIVINO rosso
Wino stołowe czerwone.   Charakterystyka: czerwono-rubinowa barwa z wyczuwalnymi nutami świeżych owoców Podawanie:
Simphonia rosso
Wino stołowe czerwone, półsłodkie. Charakterystyka: intensywna czerwono-rubinowa barwa, z wyczuwalnym aromat świeżych
Simphonia rosso semidolce
Region: Emilia Romania/Abruzzo Szczep: Montepulciano Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka:
MONTEPULCIANO D’ABRUZZO IGT
Region: Emilia Romania/Veneto Szczep: Merlot Veneto Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka: Wino
MERLOT VENETO IGT
Aktualności
VALSOIA
VALSOIA
Valsoia - produkty dla wegan, wegetarian jak i osób ograniczających mięso w codziennej diecie
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sałatka panzanella
Sałatka panzanella
15 minut 2 osoby
Składniki: 2-3 kawałki czerstwego chleba (np. ciabatty), 2 duże, dojrzałe pomidory lub 3 mniejsze, 1 czerwona cebula, 1 zielony...
Przygotowanie: Chleb kroimy na mniejsze kawałki, następnie podprażamy na suchej patelni do czasu, aż uzyskamy grzanki. Kroimy pomidory na mniejsze...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram