język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

donna laura

Winifikacja: 1 rok w beczkach ze stali nierdzewnej Charakterystyka: Wino o aromacie soczystych czerwonych owoców jagodowych.
„Ali” I.G.T Toscana Rosso
  Winifikacja: Wino przechodzi fermentację w kontrolowanej temperaturze. Moszcz jest utrzymywany w kontakcie ze skórkami
„Alteo” Chianti Riserva D.O.C.G.
Winifikacja: 10% wina dojrzewa w beczkach debowych przez 9 miesięcy, a reszta w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Merlot jest
„Bramosia” Chianti Classico D.O.C.G.
Winifikacja: Winogrona są miażdżone, a sok pozostaje w kontakcie ze skórkami przez 2 godziny. Fermentacja odbywa się
„Ali” Rosato I.G.T
Aktualności
VALSOIA
VALSOIA
Valsoia - produkty dla wegan, wegetarian jak i osób ograniczających mięso w codziennej diecie
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sałatka panzanella
Sałatka panzanella
15 minut 2 osoby
Składniki: 2-3 kawałki czerstwego chleba (np. ciabatty), 2 duże, dojrzałe pomidory lub 3 mniejsze, 1 czerwona cebula, 1 zielony...
Przygotowanie: Chleb kroimy na mniejsze kawałki, następnie podprażamy na suchej patelni do czasu, aż uzyskamy grzanki. Kroimy pomidory na mniejsze...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram