język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Molino Spadoni

Mąka mocna, do przygotowania ciasta na pizzę. Charakteryzuje się długim czasem wyrastania (10-20 godzin) W 325. Zastosowanie: doskonała do
PZ4 Farina di Grano Tenero 25kg
Mąka mocna, do przygotowania ciasta na pizzę. Charakteryzuje się długim czasem wyrastania (10-20 godzin) W 325. Zastosowanie: doskonała do
PZ4 farina di grano tenero 5KG
PZ3 Mąka pszenna do klasycznej pizzy 25 kg - Mąka o wszechstronnym użyciu, średni czas wzrostu (8-10 godzin).
Daje ciasto
PZ3 FARINA DI GRANO TENERO 25kg
PZ3 Mąka pszenna do klasycznej pizzy. Mąka o wszechstronnym użyciu, średni czas wzrostu (8-10 godzin).
Daje ciasto o lekkiej
PZ3 farina di grano tenero 5KG
MĄKA DO PIZZY Z MIĘKKIEGO ZIARNA
Ciasto szybko rosnące 4-6 godzin.
Charakteryzuje się bardzo dobrą wydajnością i nadaje
PZ2 FARINA DI GRANO TENERO
Mieszanka na bazie zbóż, wzbogacona nasionami sezamu i słonecznika. Pozwala uzyskać rustykalną i chrupiącą pizzę.
Mąka do pizzy 7 zbóż
Staccapizza - profesjonalna mieszanka w proszku, do ciasta na pizzę zapobiegająca przywieraniu do blatu.
Dzięki zastosowaniu
STACCAPIZZA
MĄKA DO PRZYGOTOWANIA TRADYCYJNEGO MAKARONU
PASTA FRESCA FARINA
CF68 Mąka pszenna 5 kg – semolina z najlepszych ziaren durum. Przeznaczona do wyrobu makaronów suchych i jajecznych.
SEMOLINA DI GRANO DURO
Praktyczny produkt, łatwy i szybki w przygotowaniu.
Wykonany ze świeżego zakwasu i starannie dobranych
MROŻONE CIASTO NA PIZZĘ
Błyskawiczne drożdże piwne w mikrogranulkach - nie wymagają użycia wody, formuła przyspieszonego wzrostu ciasta
LEVITO DOLCCE DI BIRRA
Lekkie i pachnące pieczywo, silnie uwodnione ciasto nadaje produktowi przyjemną chrupkość na zewnątrz i miękki, dobrze
Ciabatta klasyczna typ „0”
Ciabatta z dodatkiem mąki z czarnego ryżu, składnika bogatego w błonnik, sole mineralne, nadaje on również
Ciabatta z czarnym ryżem Nerone
Do ciasta przed wypieczeniem dodano suszone pomidory, kapary, czarne oliwki i oregano, które nadają produktowi specyficzny
Pinsa Mediterranea
Pinsa to płaski podpłomyk, gotowy do użycia według typowej receptury, z autorską mieszanką mąk. Ciasto charakteryzuje się bardzo
Pinsa typ 0
Mrożona Pinsa przygotowana ze specjalnej mieszanki mąk: pszennej, sojowej i ryżowej. Chrupiąca na zewnątrz i miękka
Pinsa klasyczna typ „0”
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram