język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Bindi

Sernik w stylu nowojorskim, nadziewany kawałkami czekolady i pokryty kawałkami czekolady
Cheesecake chip chocolate
Sernik cytrynowy z kremem z serów ricotta i mascarpone
Cheesecake Limoncello
Sernik na bazie sera ricotta i mascarpone z karmelem. Pokryty migdałami i kremem brule. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CHEESECAKE BRULE
Dwusmakowy, krojony tort złożony z: Macao – miękki tort czekoladowy na bazie biszkoptu kakaowego i Nonna – kruche ciasto
Torta Nonna - Macao
Kruche ciasto z musem z kremu mascarpone i owocami leśnymi, udekorowane kruszonymi pistacjami
Crostata frutti di bosco e mascarpone
Kruche ciasto z owocami leśnymi. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA FRUTTI DI BOSCO
Kruche ciasto z kremem, migdałami, orzeszkami pinii. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 6
TORTA DELLA NONNA
Kruche ciasto z kremem cytrynowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA AL LIMONE
Ptysie nadziewane kremem waniliowym w kremie pistacjowym, ozdobione kruszonymi pistacjami
Profiterol Pistacchio
Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej czekolady. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
PROFITEROL BIANCO
Ptysie z bitą śmietaną w polewie czekoladowej. Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej
PROFITEROL SCURO
Tort czekoladowy z wiśniami i kremem Chantily. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3
SELVA NERA
Klasyczny deser na bazie kremu zabajone. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TIRAMISU WORLD
Klasyczny deser na bazie kremu zabajone. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TIRAMISU TONDO
Tort z trzech rodzajów czekolady; gorzkiej, mlecznej, białej. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
CHOCOLATE TRILOGY
Sernik na bazie biszkoptowej z truskawkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. 12 porcji.
CHEESECAKE MONTEROSA
Kruche ciasto nadziewane purée brzoskwiniowym.
CROSTATA ALBICOCCA
Kruche ciasto nadziewane purée wiśniowym.
CROSTATA CILIEGIA
Beza przełożona kremem o smaku waniliowym. Produkt głęboko mrożony.
MARENGO TONDA
Beza przekładana kremem. Produktu nie należy rozmrażać. Sugerowane porcjowanie: 12-13.
MARENGO LUNGA
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram