język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Menu

Biała fasola odmiany Spagna, gotowana i zakonserwowana naturalnie w wodzie i soli. Delikatny, lekko orzechowy smak sprawia, że
FASOLA SPAGNA
Papryka czerwona i żółta, cukinia, bakłażan, ze świeżo zebranych warzyw, grillowane i krojone. Warzywa miesza się
Mieszanka warzyw grillowanych
Sos pomidorowy w szczególności używany do makaronu, pizzy, bruschetty. W procesie produkcji został podgotowany dzięki czemu
POMIDORY KROJONE
Świetny substytut świeżej trufli, do wykorzystania przez cały rok. Gotowa do użycia. W opakowaniu całe plastry czarnej trufli,
TRUFLA LETNIA W PLASTRACH W OLEJU SŁONCZNIKOWYM
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie
KREM Z TRUFLI
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie
SOS TRUFLOWY
Koncentrat  gotowy do użycia,  kremowa konsystencji. Podstawa do wytwarzania wielu sosów do mięsa i makaronów.
KONCENTRAT TRUFLOWY
Pulpa pomidorowa przygotowana sposobem concasse* ze świeżych sezonowych pomidorów rozdrobniona na duże, nierówne kawałki. Nadaje
Pulpa concasse
Polpavera Fine to rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Pakowana w środowisku aseptycznym w 4 torby aluminiowe 2,5 kg
Polpavera Fine
Polpavera Fine 10 kg - rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Pakowana w środowisku aseptycznym w torbę aluminiową.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Ocet Balsamiczny z Modeny jest synonimem kultury i historii miasta Modena i Reggio Emilia. Subtelność, pełny smak, brunatny
OCET BALSAMICZNY Z MODENY IGP 250ML lub 2l
Świeżo miksowane pomidory bez pestek. 100% włoski produkt
FRULLATO, PULPA Z POMIDORÓW
Wysokiej jakości pomidory bez skóry, zbierane i przetworzone w kilka godzin u szczytu dojrzałości. Doskonałe do wszelkich
Pomidory pelati bez skóry całe
Przygotowane z pomidorów Pizzutello, uprawianych w Kampanii, przetwarzane w ciągu kilku godzin od momentu zbioru, obrane
Podsuszane pomidory pelatali
Mieszanka grzybów złożona z grzybów leśnych i borowików, delikatnie podsmażona ze świeżymi, aromatycznymi
Mieszanka grzybów leśnych i borowików
TN1 Pomidorki koktajlowe z bazylią w oliwie -
Pomidorki delikatnie podsuszane na słońcu, o słodkim oraz intensywnym
POMIDORKI KOKTAJLOWE Z BAZYLIĄ W OLIWIE
TX1 Pomidory podsuszane „Soleggiati” - pomidory  podsuszane w słońcu. Intensywny smak pomidora (więcej miąższu -
POMIDORY LEKKO SUSZONE W SŁOŃCU "SOLEGGIATI"
Kremowa pasta wykonana z pięciu najwyższej jakości serów: Emmental, Grana Padano, Taleggio, Fontina i Gorgonzola rozpuszczone
KREM Z SEREM
Sos Cacio e Pepe na bazie sera owczego Pecorino Romano D.O.P. i czarnego pieprzu, jest składnikiem jednego z najsłynniejszych dań
Sos „Cacio e Pepe”
Kremowy sos z szałwii został przygotowany ze świeżych liści szałwii uprawianych na otwartym polu,dzięki temu produkt posiada
KREM Z SZAŁWII
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram