język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Menu

Polenta – mąka kukurydziana. Stanowi danie samo w sobie, ale bywa również dodatkiem do różnych dań. W kuchni
MĄKA KUKURYDZIANA - POLENTA
Kruszonka otrzymana z intensywnie zielonych, świeżych pistacji, starannie wyselekcjonowanych i nieprażonych, które są
Pistacje kruszone świeże
Gęsta, kremowa pasta otrzymana z łuskanych, prażonych pistacji. Doskonała do przygotowywania kremów i lodów lub
pasta z pistacji
Tradycyjny włoski deser - koncentrat w proszku  do szybkiego przygotowania, na bazie śmietany i mleka.
MIX DESEROWY TIRAMISU
Panna Cotta – bardzo wydajny produkt, który zaspokoi najbardziej wymagające podniebienia. Można go podawać z gorącą polewą
MIX DESEROWY PANNA COTTA
Najwyższej jakości atrament kałamarnicy z dodatkiem warzyw i ziół. Polecany jako dodatek do przystawek, dań z makaronu
Atrament kałamarnicy
Sos ze świeżych serc karczochów doprawiony oliwą i aromatycznymi ziołami. Znakomite do pierwszych i drugich dań mięsnych.
Sos z serc karczocha
Sos z główek szparagów gotowanych z oliwą i aromatycznymi ziołami. Znakomite do przyprawiania pierwszych dań
Sos z zielonych szparagów
Sos przygotowany ze świeżej, słodkiej czerwonej papryki zblendowanej na krem z dodatkiem suszonych pomidorów, pora i oliwy
Krem z czerwonej papryki
Żółte papryczki o charakterystycznym okrągłym kształcie i słodkim smaku. Znakomite do przystawek, w połączeniu
Papryczki żółte łagodne
Czerwone papryczki o charakterystycznym okrągłym kształcie i słodkim smaku. Znakomite do przystawek, w połączeniu
Papryczki czerwone łagodne
Gęsty sos z kawałkami krojonego w kostkę mango i różowym pieprzem. Dzięki wyrafinowanemu połączeniu słodyczy
Sos chutney z mango i różowym pieprzem
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram
Nasza strona używa cookies między innymi w celu gromadzenia statystyk oraz prawidłowego funkcjonowania serwisu. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przegladarki oznacza, że ciasteczka będa zapisywane na Twoim urządzeniu. Pamietaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.