język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Menu

Oliwki Castelvetrano, pochodzące z prowincji Trapani, wyróżniają się wielkością i wyjątkowo zwartą konsystencją.
Oliwki Castelvetrano
Oliwki po grecku marynowane z wodą, octem i oliwą z oliwek. Idealne jako przystawka bądź jeden ze składników do sałatek.
OLIWKI PO GRECKU
Mieszanka oliwek czarnych i zielonych bez pestek, doprawione oliwą, papryczką chili i ziołami. Ostry smak papryczki chili sprawia,
Mix oliwek na ostro
Oliwki „Nostraline alla calabrese” – oliwki z południowego regionu Włoch - Kalabria. Przyprawiane ziołami i oliwą
OLIWKI PO KALABRYJSKU
Oliwki bez pestek Leccino w oleju z papryczką chili i rozmarynem. Doskonałe do pizzy oraz jako dodatek do dań rybnych
Oliwki Leccino
Zielone oliwki z pestką „Giganti” – duże oliwki polecane do zimnych bufetów i jako antipasto.  
DUZE ZIELONE  OLIWKI Z PESTKAMI
Oliwki czarne bez pestek
OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK
Charakteryzuje się dominującym aromatem. Wśród składników oliwa z oliwek. Krem to idealne zestawienie świetnej
KREM Z ROZMARYNU
Tradycyjne śródziemnomorskie pesto łączące łagodny smak ricotty i półwytrawnych pomidorów z lekko pikantnym
pesto rosso
Tuńczyk żółtopłetwy w zalewie z oliwy z oliwek z charakterystycznym chudym, jasnym mięsem.
TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK
Pesto alla Genovese jest tradycyjnym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE 720g
Ten kwaśno-słodki sos świetnie smakuje zarówno do dojrzewających serów (grana, montasio, pecorino) jak i do gotowanego
Peperonissima -  Sos z papryką
Doskonały jako sos do ryb, do gotowanego bądź grillowanego mięsa, do drobiu. Do dojrzewających i świeżych serów.
Sos z czerwonej cebuli w occie balsamicznym z Modeny
Karmelizowana cebula o mocnym słodko-kwaśnym smaku, przygotowana z wykorzystaniem typowej złotej cebuli charakteryzującej się
Cebula karmelizowana w occie balsamicznym z Modeny IGP
Ocet Balsamiczny z Modeny jest synonimem kultury i historii miasta Modena i Reggio Emilia. Subtelność, pełny smak, brunatny
OCET BALSAMICZNY Z MODENY IGP
Dzięki wykorzystaniu octu jabłkowego posiada bardzo delikatny smak. Polecany jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu. Świetnie smakuje
Salsafichi - Słodko-kwaśny sos z figami
Włoskie papryki: czerwona, żółta i zielona, ​​starannie wyselekcjonowane i przetworzone sezonowo, częściowo wysuszone
Papryka podduszona mix
Dzięki obecności musztardy charakteryzuje się przyjemnie ostrym smakiem. Świetnie smakuje jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu.
Sos z zielonych pomidorów
Mielone pistacje w kremie z oliwy z oliwek i odrobiną soli. Prawdziwe sycylijskie pesto o ciepłym smaku,
SOS PESTO Z ORZESZKAMI PISTACJOWYMI
Wybrane, świeżo przetworzone karczochy z łodygą, aromatyzowane oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i ziołami, bez
Karczochy alla giudia
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram