język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

UMANI RONCHI

Region: Marche Szczep: Bianchello 100% Winifikacja: Po zdekantowaniu statycznym moszcz pierwotny fermentuje w stalowych kadziach
FORTUNAE Bianchello del Metauro DOC
Szczep: Trebbiano Winifikacja: zbiór ręczny, owoce są delikatnie tłoczone, następuje dekantacja statyczna na zimno. Fermentacja
Montipagano Trebbiano d’Abruzzo DOC
Villa Bianchi to wino lekkie i przyjemne. Kolor  słomkowy  z zielonymi refleksami. Delikatne, jedwabiste ze świeżymi nutami
VILLA BIANCHI VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI CLASSICO WYTRAWNE
Szczep: Pecorino Winifikacja: zbiór ręczny, owoce są delikatnie tłoczone, następuje dekantacja statyczna na zimno. Fermentacja
Vellodoro Terre di Chieti Pecorino IGT
Kupaż dwóch typowo włoskich szczepów Montepulciano i Sangiovese. Serrano to wino świeże,wytrawne i o dobrej
SERRANO DOC ROSSO CONERO WYTRAWNE
Szczep: Montepulciano Winifikacja: zbiór ręczny, owoce oddzielone od łodyg, lekko tłoczone, następuje 10-12 dniowa maceracja,
Jorio Montepulciano d’Abruzzo DOC
Szczep: Montepulciano Winifikacja: zbiór ręczny, owoce oddzielone od łodyg, lekko tłoczone, następuje 10-12 dniowa maceracja,
Cumaro Conero Riserva DOCG
Szczep: Montepulciano Winifikacja: zbiór ręczny, maceracja maksymalnie 10 dni. Po fermentacji alkoholowej i malolaktycznej
Podere Montepulciano d’Abruzzo DOC
Szczep: Montepulciano 100% San Lorenzo bierze swoją nazwę od winnicy o tej samej nazwie w gminie Osimo, z której
SAN LORENZO Rosso Conero DOC
Szczep: Lacrima 100% Lacrima to szczep, który został uratowany  przed wyginięciem, dziś jest uprawiany na  bardzo małym
FONTE DEL RE Lacrima di Morro D’alba DOC
Szczep: Montepulciano 100% Montipagano Montepulciano DOC organic od Umani Ronchi to wino o rubinowo-czerwonym kolorze
Montipagano Montepulciano D’Abruzzo DOC
Region: Marche Szczep: 85% Montepulciano – 15% Sangiovese Winifikacja: Owoce oddzielone od łodyg, lekko tłoczone, następuje proces
I SASSI Rosso Conero DOC
Region: Marche Szczep: Verdicchio 100% Winifikacja: Fermentacja w stalowych kadziach w temp. od 14 ° do 16 ° C,
I SASSI Verdicchi dei Castelli di Jesi Classico Classico DOC
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram