język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Agnesi

Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
FARFALLE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Pesto z karczocha powstaje z dojrzałych karczochów dojrzewających we włoskim słońcu. W połączeniu z Olio di
SOS PESTO Z KARCZOCHÓW
Makaron w kształcie rurki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To
PENNETTE RIGATE
Pesto z bakłażana z dodatkiem sera Grana Padano, wytwarzane zgodnie z tradycyjną recepturą. Idealnie komponuje
SOS PESTO Z BAKŁAŻANA
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
LASAGNE
Pesto Genovese powstaje z wysokiej jakości świeżych produktów, m in bazylii (39%) oliwy z oliwek oraz oliwy extra vergin
SOS PESTO Z BAZYLIĄ
Makaron w kształcie rurki.Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
PENNETTE RIGATE
Czerwone Pesto – ze śródziemnomorskimi przyprawami – jego oryginalny smak uzyskiwany jest dzięki suszonym na słońcu
SOS PESTO ROSSO
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TORTIGLIONI
Pesto alla Calabrese - typowo kalabryjski smak uzyskiwany dzięki połączeniu delikatnego słonego sera Ricotta z wyrazistą czerwona
SOS PESTO ALLA CALABRESE
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE
Pesto alla Siciliana – jego wyjątkowy smak pochodzi z tradycyjnej sycylijskiej kombinacji słonego sera Ricotta i orzechów
SOS PESTO ALLA SICILIANA
Makaron w kształcie muszelki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
GNOCCHI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
CELLENTANI
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE TRZY KOLORY
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTINI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
BUCATINI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
BAVETTE
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram