język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Sacla

Zielone oliwki bez pestki w zalewie.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTKI
Wyjątkowo delikatne włoskie pomidory śliwkowe, bez skórki, marynowane w oleju z dodatkiem śródziemnomorskich przypraw
POMIDORY ZAPIEKANE
Wysokiej jakości zielone oliwki, krojone w krążki.
ZIELONE OLIWKI LE RONDELLE
Zielone oliwki królewski (giganti) - ich zbiory odbywają się w lecie, kiedy oliwki nie są jeszcze dojrzałe. Następnie
ZIELONE OLIWKI KRÓLEWSKIE
Czarna Trufla to włoski klejnot o niezwykłym i niepodobnym do niczego innego smaku. Aby podkreślić ten niepowtarzalny smak do
sos pesto z truflą
W smaku łagodne, ale intensywne pesto. Aromatyczna włoska pasta pomidorowa pachnącą bazylią, serami, śródziemnomorskimi
Sos pesto rosso
Odmiana zielonych oliwek Bella di Cerignola to znane na całym świecie oliwki, posiadające niekwestionowaną wysoką jakość, dzięki temu, że
Oliwki zielone „Bella di Cerignola” w zalewie z pestką
Doskonałej jakości, duże, zielone oliwki "Mamut" bez pestki w zalewie.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTKI MAMUT
Doskonałej jakości, duże zielone oliwki Giganti.
ZIELONE OLIWKI GIGANTI
Oliwki kalamon to doskonała odmiana oliwek uprawianych głównie na Peloponezie w Grecji. Dojrzałe owoce mają duży rozmiar, czarny
Oliwki Kalamon w zalewie z pestką
Najlepszej jakości duże oliwki "Giganti" w zalewie solankowej.
CZARNE OLIWKI GIGANTI
Wysokiej jakości czarne oliwki krojone w krążki, w zalewie.
CZARNE OLIWKI LE RONDELLE
Wysokiej jakości czarne oliwki bez pestki w zalewie solankowej.
CZARNE OLIWKI BEZ PESTKI
Wyraziste w smaku kapary w soli.
KAPARY W SOLI
Grillowane plastry cukinii w oleju.
GRILLOWANA CUKINIA
Całe karczochy z łodygą w oleju słonecznikowym z dodatkiem przypraw. Delikatne i mięsiste w smaku, pozbawione
Karczochy z nóżką „Alla Romana” w oleju słonecznikowym
Pesto alla Genovese to najbardziej znany klasyczny sos pesto. Pochodzi z Ligurii w zachodnich Włoszech. Ten doskonały sos zawiera
SOS PESTO GENOVESE
Zielone oliwki faszerowane papryką.
ZIELONE OLIWKI FASZEROWANE PASTĄ PAPRYKOWĄ
Włoska rukola, połączona z serem Grana Padano, orzeszkami pinii i aromatyczną, świeżą bazylią. Delikatniejsze w smaku.
SOS PESTO ALLA RUCOLA
Zielone oliwki z pestką w saszetce.
ZIELONE OLIWKI Z PESTKĄ W SOLANCE
Aktualności
VALSOIA
VALSOIA
Valsoia - produkty dla wegan, wegetarian jak i osób ograniczających mięso w codziennej diecie
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sałatka panzanella
Sałatka panzanella
15 minut 2 osoby
Składniki: 2-3 kawałki czerstwego chleba (np. ciabatty), 2 duże, dojrzałe pomidory lub 3 mniejsze, 1 czerwona cebula, 1 zielony...
Przygotowanie: Chleb kroimy na mniejsze kawałki, następnie podprażamy na suchej patelni do czasu, aż uzyskamy grzanki. Kroimy pomidory na mniejsze...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram