język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

VENTURINI BALDINI

Delikatna i wyjątkowa przyprawa, która łączy w sobie aromat białej trufli i moszczu winogronowego. Rezultatem
GOCCIA NERA TARTUFO
Niezwykły i złożony, pełen aromatów i smaków w kierunku bardziej słodkim niż kwaśnym. Aromat złożony,
ARAGOSTA – ACETO BALSAMICO DI REGGIO EMILIA DOP
Wyraźny zapach ziół i soczystych czarnych wiśn.i Smak: Świeży, półwytrawny z lekkimi
MONTELOCCO LAMBRUSCO ROSSO IGP
Smak: Dobrze zbudowany wytrawny smak, łagodne, pachnące, smaczne i czyste Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej
CADELVENTO LAMBRUSCO ROSE DOP
Bukiet: Aromatyczne, zawiera nuty białych owoców i zapach skórki chleba i miodu z dzikich kwiatów. Smak:
METODO CLASSICO BRUT
Smak: lekko wytrawny i dobrze zbalansowany Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Przyjemne
GRANIERS – MALVASIA COLLI DI SCANDIANO E DI CANOSSA DOP
Ocet balsamiczny ze zrównoważonego połączenia octu winnego i moszczu z typowych winogron zebranych całkowicie w regionie
ACETO BALSAMICO DI MODENA IGP
Region: Emilia -Romania
Szczep: Malbo Gentile, uprawa ekologiczna

Kolor: Ciemny, rubinowo czerwony
Bukiet: Elegancki,
T.E.R.S. MALBO GENTILE Colli di Scandiano e di Canossa DOP
Region: Emilia -Romania
Szczep: Pinot Nero, uprawa ekologiczna
Kolor: jasny, rózowy

Bukiet: Intensywny
METODO CLASSICO ROSE Extra Brut IGP
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram