język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Surgital

Ravioli nadziewane kalabryjską pikantną kiełbasą nduja i serem owczym Pecorino Romano CHNP Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLACCI NDUJA E PECORINO
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego.     Składn (nadzienie):
Scrigni carbonara
Skład: purea z filetowych ziemniaków, ser stracchino, podgardle, ser Pecorino Romano DOP, szczypiorek,
Le Violette con Patata Viola Vitolette
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego. Skład: ricotta, ser Fontina DOP 18,5%, polenta
Panciotti Finferli e Fontina DOP
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego. Skład nadzienia: duszone przegrzebki 24% (przegrzebki
Panciotti con Cappesantee Gamberi dei Mare del Nord
Ravioloni nadziewane serem ricotta z mleka bawolego i liśćmi szpinaku. Czas gotowania: 7 min.  
RAVIOLONI RICOTTA DI BUFALA E SPINACI
Pierożki nadziewane truflą i serem stracchino. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
AGNOLI CON TARTUFO E STRACCHINO
Czas gotowania 4-5 minut
MACCHERONI AL TORCHIO
Czas gotowania 4-5 minut
PACCHERI. DUŻA RURKA
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 50%
ORECCHIETTE
Skład: semolina z pszenicy twardej, jaja ściółkowe, woda, sól. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 55%
Graminga gialla
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 45%
STRIGOLI
Spaghetti o kwadratowym przekroju. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 60%
SAPGHETTI ALLA CHITARRA
Czas gotowania: 6/7 min.
BIGOLI
Świeże spaghetti z mąki rodzaju KRONOS przeciągane przez formę z brązu.
Czas gotowania: 2/3 min.
Przyrost wagi:
SPAGHETTI KRONOS
Makaron tasiemki. Szerokość: 18 mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 60%
PAPPARDELLE
Czarny makaron taglioline Czas gotowania: 6/7 min.
SPECIALITA' AL NERO DI SEPPIA
Makaron tasiemki. Szerokość: 8mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIATELLE
Makaron jajeczny mrożony z razową mąką orkiszową BIO Czas gotowania ok 3 minuty
TAGLIATELLE Z MĄKI ORKISZOWEJ RAZOWEJ
Makaron tasiemki. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE GIALLE
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram