język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Surgital

Makaron zielone tasiemki barwione szpinakiem. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE VERDI
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład: wołowina, wieprzowina, bułka tarta,
Casoncelli
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład: ricotta, szparagi 39%, Grana padano DOP,
Tortelli agli Asparagi
 Makaron jajeczny z farszem ze szpinakiem,  ricottą z mleka krowiego i owczego. Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLI SARDI
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład nadzienia: ricotta, grzyby
Raviolacci AI Funghi Porcini
Nadziewane mortadellą, indykiem i duszoną wieprzowiną  
RAVIOLI ALLA CARNE
Skład ciasta (20%): mąka z semoliny z pszenicy twardej, jajka, woda, sól Skład sosu (80%): Składniki sosu beszamelowego
Lasagne alla Bolognese
Skład ciasta (20%): mąka z semoliny z pszenicy twardej, jajka, woda, sól Skład sosu (80%): warzywa 40% (cukinia, marchew,
Lasagne alle Verdure
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 15%  
PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI
Pierożki nadziewane serem gorgonzola. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%  
FIOCCHETTI AL GORGONZOLA
Pierożki nadziewane serami (Robiolla, Grana Padano D.O.P, Taleggio D.O.P) z gruszką. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 35%
FIOCCHI FORMAGGIO E PERE
Pierożki nadziewane serem ricotta, borowikami, mieszanką grzybów. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE CON FUNGHI PORCINI
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 3/4 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE RICOTTA E SPINACI
Pierożki nadziewane serem ricotta i wędzonym łososiem. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI NERI AL SALMONE
Pierożki nadziewane świeżym i wędzonym łososiem, serami ricotta, mascarpone i koperkiem. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost
RETTANGOLI CON SALMONE E ANETO
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 50%
GARGANELLI
Gnocchi premium z zawartością ziemniaków 91%.
Czas gotowania: 4 min.
GNOCCHi premium
Włoskie kluseczki na bazie ziemniaków. Czas gotowania: 1/2 min. Przyrost wagi: 16%  
GNOCCHI DI PATATA
Włoskie kluszeczki na bazie ziemniaków, barwione szpinakiem. Czas gotowania: 1/2 min. Przyrost wagi: 16%
GNOCCHI DI PATATA CON SPINACI
Wstępnie podgotowane, głęboko mrożone płaty makaronu jajecznego na lasagne. Długość: 48 cm Szerokość: 25 cm
PRONTOSFOGLIA GIALLA
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram