język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Rivera

Szczep: Chardonny Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie i fermentacja
Preludio N° 1 Chardonnay DOC
Szczep: Bombino Bianco Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie
Marese Bombino Bianco DOC
Szczep: Sauvignon Charakterystyka: Kriomaceracja skórki w ciekłym azocie przez 12 h, delikatne tłoczenie i fermentacja
Terre Al Monte Sauvignon DOC
Szczep: Fiano Charakterystyka: Fermentacja w temperaturze 18 °C, 20% w nowych beczkach z dębu francuskiego, 80% kadziach ze
Scariazzo Fiano di Puglia IGT
Szczep: Nero di Troia Charakterystyka: Maceracja skórki przez 9-10 dni w temperaturze 24 °C z pompowaniem
Violante Nero di Troia DOC
Szczep: Nero di Troia Charakterystyka: Maceracja skórki przez 18 dni w temperaturze 28 °C z pompowaniem
Pure Apuliae Nero di Troia DOCG
Szczep: Aglianico Charakterystyka: Maceracja skórki przez 15 dni w temperaturze 28 °C z pompowaniem i odsysaniem
Cappellaccio Aglianico Riserva DOC
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram