Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
BELLUSSI
CANTINA DEI VINI TIPICI DELL'ARETINO
CANTINE LIZZANO
CASA VINICOLA POLETTI
CHIARLI 1860
FAZI BATTAGLIA
GIACOBAZZI
MONTEVERDI
PASQUA
SAN SILVESTRO CANTINE
Roca DEI FORTI
SGARZI
silterra
silvio carta
TOSTI 1820
Umani Ronchi
Italian Bar dla detalu
Opakowanie
0,75 l (1)
0,75L (11)
1,5l (2)
Do kupienia w sieciach
Auchan (1)
Smak
Wytrawne (12)
Kolor
Białe (13)
Czerwone (14)
Różowe (2)
Styl
Spokojne (14)
PASQUA
Szczep:
Merlot , Corvina , Croatina , Rondinella , Molinara Winifikacja:
Część winogron przeznaczonych na wino, wybranych
Rosso Veneto Famiglia Pasqua IGP
Region: Apulia Szczep: Primitivo Wino o głębokiej czerwonej barwie: w nosie wyczuwalna śliwka, czerwone owoce, wanilia, kawa
ZIN PRIMITIVO IGT
Szczepy: Merlot, Corvina, Croatina Winifikacja: winogrona poszczególnych szczepów są zbierane i winifikowane oddzielnie ze
MORAGO VENETO IGT ROSSO DA UVE LEGGERMENTE APPASSITE
Region: DOC Bardolino Clasicco (VENETO) Szczep: Corvina, Rondinella, Molinara Zawartość alkoholu: 12,5% vol Charakter:
LINIA VILLA BORGHETTI BARDOLINO CLASSICO DOC
Szczep: Primitivo Winifikacja: maceracja na skórkach przez 10 dni. Częste mieszanie mające na celu ekstrakcję antocyjanów
Lapaccio Primitivo Salento IGT
Region: Vino Rosso Italiano, Włochy
Szczep: Montepulciano, Sangioviese, Primitivo, Nero di Troia
Charakterystyka: Winogrona
Linea Villa Borghetti
Lapaccino
Szczep: Nero d’Avola 80%, Shiraz 20% Winifikacja: Każdy ze szcepów jest winifikowany osobno. Maceracja na skórkach
Organic Nero d’Avola / Shiraz IGT Terre Siciliane
Region: IGT Veneto i Friuli Szczep: Merlot Zawartość alkoholu: 12% vol To wino o intensywnie czerwonej barwie jest wynikiem
LINIA LE COLLEZIONI MERLOT treVENEZIE IGT
Region: IGT Puglia Szczep: Sangiovese Zawartość alkoholu: 12% Przenosimy się tam, gdzie część półwyspu Apenińskiego
LINIA LE COLLEZIONI SANGIOVESE DI PUGLIA IGT 1,5L
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
LINIA COLORI D’ITALIA VALPOLICELLA DOC 0,75l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
LINIA COLORI D'ITALIA BARDOLINO DOC 0,75l
Szczep:, Merlot Winifikacja:. Fermentacja odbywa się przy zanurzonym kożuchu w temperaturze 24-25°C przez 8-10 dni.
LINIa COLORI D'ITALIA MERLOT treVENEZIE IGT
Szczep: Sangiovese Winifikacja: szypułkowanie a następnie maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze. Delikatne wyciskanie,
LINIa COLORI D'ITALIA SANGIOVESE DI PUGLIA IGT
Szczep: Montepulciano Winifikacja: maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze 25-28°C, delikatne mieszanie, fermentacja
LINIa COLORI D'ITALIA MONTEPULCIANO D'ABRUZZO DOC
Marki
STRONA PRZEZNACZONA TYLKO DLA OSÓB PEŁNOLETNICH.
Czy masz ukończone 18 lat?
TAK
Nie