język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Sery twarde

Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 16
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI krąg
Ser twardy z mleka owczego, wersja tarta gotowa do posypania dań na gorąco. Pecorino Romano jest tradycyjnym dodatkiem do sosu carbonara.
PECORINO ROMANO TARTY  50G
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO 160G
Ser twardy z mleka owczego. Wytwarzany na obszarach wiejskich otaczających Rzym. Dojrzewa od 8 do 12 miesięcy. W tym czasie nabiera
PECORINO ROMANO - FRESH PACK
Marki
Facebook Instagram