Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
NORTH COAST
NUOVA CASTELLI
Sery twarde
Sery świeże
Sery pleśniowe
Masło
AGRIFORM
CENTURION
CHAVEGRAND
LEERDAMMER®
NONNO NANNI
PARMAREGGIO
SI INVERNIZZI
CASEARIA CIOFFI SpA
MEVGAL
PEZZANA
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Opakowanie
100g (2)
125g (4)
160g (1)
1kg (3)
200g (2)
2kg (2)
35kg (1)
40g (1)
40kg (1)
4kg (1)
50g (2)
70g (1)
ok 150g (1)
Do kupienia w sieciach
Auchan (4)
E. Leclerc (12)
Frisco (6)
Sery twarde
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 16
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI krąg
Ser twardy z mleka owczego, wersja tarta gotowa do posypania dań na gorąco. Pecorino Romano jest tradycyjnym dodatkiem do sosu carbonara.
PECORINO ROMANO TARTY 50G
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO 160G
Ser twardy z mleka owczego. Wytwarzany na obszarach wiejskich otaczających Rzym. Dojrzewa od 8 do 12 miesięcy. W tym czasie nabiera
PECORINO ROMANO - FRESH PACK
1
2
Marki