Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
NORTH COAST
NUOVA CASTELLI
Sery twarde
Sery świeże
Sery pleśniowe
Masło
AGRIFORM
CENTURION
CHAVEGRAND
LEERDAMMER®
NONNO NANNI
PARMAREGGIO
SI INVERNIZZI
CASEARIA CIOFFI SpA
MEVGAL
PEZZANA
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Opakowanie
100 g (2)
100g (3)
120g (1)
125g (10)
160g (1)
1kg (3)
200g (3)
250g (2)
2kg (3)
35kg (1)
40g (1)
40kg (1)
4kg (1)
50g (2)
70g (1)
ok 150g (1)
ok. 1,8kg (1)
Do kupienia w sieciach
Carrefour (4)
Auchan (6)
E. Leclerc (20)
Frisco (6)
Makro (1)
NUOVA CASTELLI
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 100g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 125G
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 16
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI krąg
Nazwa „mozzarella” pochodzi od czasownika „mozzare” (rwać, szarpać) i jest związana z jedną z ostatnich
MOZZARELLA BIO
Ser twardy z mleka owczego, wersja tarta gotowa do posypania dań na gorąco. Pecorino Romano jest tradycyjnym dodatkiem do sosu carbonara.
PECORINO ROMANO TARTY 50G
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO 160G
Ser twardy z mleka owczego. Wytwarzany na obszarach wiejskich otaczających Rzym. Dojrzewa od 8 do 12 miesięcy. W tym czasie nabiera
PECORINO ROMANO - FRESH PACK
Oryginalna włoska mozzarella z mleka krowiego.Kulka ma delikatną konsystencję, mleczny smak i śmietankowy kolor. Polecana do detalu
MOZZARELLA KULKA W ZALEWIE
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA DOP KULKA W ZALEWIE
Eksplozja dobroci skoncentrowana w zaledwie 10 g. Jeśli masz mało czasu i nie chcesz zrezygnować z szybkiej
100% włoskiego, bawolego mleka
MINI MOZARELLA bufala
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA CAMPANA
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA CAMPANA
1
2
3
Marki