Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Kawa włoska, Herbata, Czekolada, Ekspresy
Włoski świeży makaron
Makaron włoski i ryż
Mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia ST. DALFOUR
Pieczywo
Pomidory i sosy
Produkty mrożone: makarony, warzywa, desery, lody, pieczywo
BINDI
Molino Spadoni
OROGEL
PERINO
POLENGHI
SURGITAL
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Specjalności
Soki, woda, napoje
Warzywa, oliwki
Wędliny
Wina włoskie
Włoskie, mocne alkohole i likiery
ITALIAN BAR
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Opakowanie
0,5 kg (4)
1 kg (2)
1 lg (1)
1,5kg (5)
1kg (3)
2 kg (5)
2kg (3)
2x2,5 kg (2)
3 kg (7)
3kg (14)
4x1 kg (1)
4x1kg (2)
SURGITAL
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 15%
PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI
Pierożki nadziewane serem gorgonzola. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
FIOCCHETTI AL GORGONZOLA
Pierożki nadziewane serami (Robiolla, Grana Padano D.O.P, Taleggio D.O.P) z gruszką. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 35%
FIOCCHI FORMAGGIO E PERE
Pierożki nadziewane serem ricotta, borowikami, mieszanką grzybów. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE CON FUNGHI PORCINI
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 3/4 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE RICOTTA E SPINACI
Skład: mortadella, Parmigiano Reggiano DOP, wieprzowina, bułka tarta, olej słonecznikowy, wino, sól, zioła, czosnek,
Tortellini z mięsem
Tortellini Mignon
Pierożki nadziewane serem ricotta i wędzonym łososiem. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI NERI AL SALMONE
Pierożki nadziewane świeżym i wędzonym łososiem, serami ricotta, mascarpone i koperkiem. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost
RETTANGOLI CON SALMONE E ANETO
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 50%
GARGANELLI
Gnocchi premium z zawartością ziemniaków 91%.
Czas gotowania: 4 min.
GNOCCHi premium
Włoskie kluseczki na bazie ziemniaków. Czas gotowania: 1/2 min. Przyrost wagi: 16%
GNOCCHI DI PATATA
Włoskie kluszeczki na bazie ziemniaków, barwione szpinakiem. Czas gotowania: 1/2 min. Przyrost wagi: 16%
GNOCCHI DI PATATA CON SPINACI
Wstępnie podgotowane, głęboko mrożone płaty makaronu jajecznego na lasagne. Długość: 48 cm Szerokość: 25 cm
PRONTOSFOGLIA GIALLA
Płaty makaronu przekładane mięsem mielonym i sosem beszamelowym. Przygotowanie: mikrofalówka 6 min.>750W
FIORDIPRIMI
LASAGNE BOLOGNESE
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład nadzienia: ricotta 66%, szpinak 22%, bułka
Cannelloni z ricottą i szpinakiem
Cannelloni Ricotta e Spinaci
1
2
3
4
5
Marki