Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Kawa włoska, Herbata, Czekolada, Ekspresy
Włoski świeży makaron
Makaron włoski i ryż
Mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia ST. DALFOUR
Pieczywo
Pomidory i sosy
Produkty mrożone: makarony, warzywa, desery, lody, pieczywo
BINDI
Molino Spadoni
OROGEL
PERINO
POLENGHI
SURGITAL
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Specjalności
Soki, woda, napoje
Warzywa, oliwki
Wędliny
Wina włoskie
Włoskie, mocne alkohole i likiery
ITALIAN BAR
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Opakowanie
0,5 kg (4)
1 kg (2)
1 lg (1)
1,5kg (5)
1kg (3)
2 kg (5)
2kg (3)
2x2,5 kg (2)
3 kg (7)
3kg (14)
4x1 kg (1)
4x1kg (2)
SURGITAL
Czas gotowania: 6/7 min.
BIGOLI
Świeże spaghetti z mąki rodzaju KRONOS przeciągane przez formę z brązu.
Czas gotowania: 2/3 min.
Przyrost wagi:
SPAGHETTI KRONOS
Makaron tasiemki. Szerokość: 18 mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 60%
PAPPARDELLE
Czarny makaron taglioline Czas gotowania: 6/7 min.
SPECIALITA' AL NERO DI SEPPIA
Makaron tasiemki. Szerokość: 8mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIATELLE
Makaron jajeczny mrożony z razową mąką orkiszową BIO Czas gotowania ok 3 minuty
TAGLIATELLE Z MĄKI ORKISZOWEJ RAZOWEJ
Makaron tasiemki. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE GIALLE
Makaron zielone tasiemki barwione szpinakiem. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE VERDI
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład: wołowina, wieprzowina, bułka tarta,
Casoncelli
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład: ricotta, szparagi 39%, Grana padano DOP,
Tortelli ze szparagami
Tortelli agli Asparagi
Makaron jajeczny z farszem ze szpinakiem, ricottą z mleka krowiego i owczego. Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLI SARDI
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład nadzienia: ricotta, grzyby
Raviolacci z borowikami
Raviolacci AI Funghi Porcini
Nadziewane mortadellą, indykiem i duszoną wieprzowiną
RAVIOLI ALLA CARNE
Skład ciasta (20%): mąka z semoliny z pszenicy twardej, jajka, woda, sól Skład sosu (80%): Składniki sosu beszamelowego
FIORDIPRIMI
Lasagne alla Bolognese
Skład ciasta (20%): mąka z semoliny z pszenicy twardej, jajka, woda, sól Skład sosu (80%): warzywa 40% (cukinia, marchew,
FIORDIPRIMI
Lasagne alle Verdure
1
2
3
4
5
Marki