język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

GALBANI

Zestaw oryginalnych włoskich wędlin dojrzewających plastrowanych: Prosciutto Crudo, Salami Milano i Coppa. Gotowy zestaw na zimną
Antipasto Misto
Oryginalne włoskie, tradycyjne salami z centralnych Włoch, z charakterystycznym drobnym stopniem zmielenia. Produkt powstaje
Salame Milano
Wędlina gotowana, bardzo delikatna w smaku. Po zmieleniu jest gotowana w piecu w kontrolowanej temperaturze i wilgotności
Mortadella
Szynka wytworzona z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, poddanego parzeniu parowemu. Produkt charakteryzuje się odpowiednim stopniem
Prosciutto cotto
Surowa, dojrzewająca szynka pochodząca z regionu Emilia-Romagna, wytwarzana z całych udźców wieprzowych najwyższej jakości.
Prosciutto di Parma DOP
To jeden z najbardziej znanych włoskich delikatesów, doceniany przez smakoszy na całym świecie. Produkowana jest z udźca
Prosciutto Crudo
To jeden z największych włoskich delikatesów, doceniany przez smakoszy na całym świecie. Produkowana jest z udźca
Prosciutto Crudo w plastrach
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia
Salame Spianata
Galbanetto jest wytwarzane w 100% z włoskiego mięsa, co daje gwarancję najlepszego smaku! Galbanetto Napoli to salami
galbanetto napoli
Galbanetto jest wytwarzane w 100% z włoskiego mięsa, co daje gwarancję najlepszego smaku! Nowe opakowanie jest bardziej
Galbanetto tradizionale
Autentyczny smak Galbanetto gwarantowany przez nowe opakowanie, które pozwala zachować świeżość produktu i jego smaku.
Salame Napoli
Autentyczny smak Galbanetto gwarantowany przez nowe opakowanie, które pozwala zachować świeżość produktu i jego smaku.
Salame Tradizionale
Smaczne, wysokiej jakości i wszechstronne produkty, idealne do stosowania w makaronach, zupach, sałatkach i pizzę. Doskonały do
PANCETTA dolce w kostkach
Smaczne, wysokiej jakości i wszechstronne produkty, idealne do stosowania w makaronach, zupach, sałatkach i pizzę. Doskonały do
PANCETTA affumicata w kostkach
Surowa, dojrzewająca szynka pochodząca z regionu Emilia-Romagna, wytwarzana z całych udźców wieprzowych najwyższej jakości.
Prosciutto di Parma DOP 18 miesięczna
Marki
Facebook Instagram