Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ambrosiana
ANNAS
CAFFAREL
COLUSSI
Cradel
Forno Bonomi
LA SUISSA
LOTUS
MISURA
PINETA
Punto Gofre
ROBERTO
SAPORI
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Opakowanie
135 g (2)
200 g (4)
200g (1)
Forno Bonomi
Savoiardi (po angielsku „ladyfingers”) to tradycyjne włoskie biszkopty, którego głównym składnikiem są jajka.
klasyczne
SAVOIARDI Włoskie biszkopty
Wszystkie składniki użyte do produkcji Biszkoptów BIO zostały otrzymane metodami rolnictwa ekologicznego z dbałością
BIO
sAVOIARDI WŁOSKIE BISZKOPTY
Savoiardi „BiGusto” to wyjątkowa i smaczna odmiana biszkoptów dwusmakowych stworzona przez cukierników
kakaowo-waniliowe
SAVOIARDI włoskie biszkopty
Amaretti to specjalność północnych Włoch, gdzie znajduje się Forno Bonomi. To rodzaj biszkoptów z cukru,
KLASYCZNE
AMARETTI Z MIGDAŁÓW I PESTEK MORELI
Wyborne i lekkie włoskie biszkopty o smaku czekoladowym w formacie mini. Idealne jako składnik oryginalnego włoskiego
mini biszkopty
bonjoy mini cHOCCOLATE
Sfogliatine to delikatne i pyszne ciasto składające się z kilku warstw, głównie masła i mąki. Nakładanie warstw na
ciasto francuskie
SFOGLIATINE z posypką cukrową
Sfogliatine to delikatne i pyszne ciasto składające się z kilku warstw, głównie masła i mąki. Nakładanie warstw na
ciasto francuskie
SFOGLIATINE z glazurą cukrową
Marki