Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Kawa włoska, Herbata, Czekolada, Ekspresy
Włoski świeży makaron
Makaron włoski i ryż
Mąka
CAPUTO
MOLINO CASILLO
MOLINO DALLAGIOVANNA
MOLINO SPADONI
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia ST. DALFOUR
Pieczywo
Pomidory i sosy
Produkty mrożone: makarony, warzywa, desery, lody, pieczywo
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Specjalności
Soki, woda, napoje
Warzywa, oliwki
Wędliny
Wina włoskie
Włoskie, mocne alkohole i likiery
ITALIAN BAR
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Opakowanie
1 kg (3)
25 kg (3)
5 kg (2)
MOLINO DALLAGIOVANNA
Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
W 310
P / L 0,60 Doskonała mąka do tradycyjnej Pizzy Neapolitańskiej.
Doskonałe
Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
LA NAPOLETANA
Mąka z pszenicy miękkiej typ 0
W 310
P / L 0,60 Mąka prawdziwych pizzaiolo. Idealna dla podkreślenia doskonałości
Mąka z pszenicy miękkiej typ 0
LA NAPOLETANA 2.0
Mąka podwójnie mielona z pszenicy durum. Nadaje się do produkcji pieczywa, makaronów oraz jako podsypka pod pizzę a
Semolina Rimacinata
Specjalna mieszanka do pizzy typu La Pinsa Romana. Gotowy produkt będzie miał wyrazisty i zdecydowany charakter,
MIESZANKA LA PINSA EASY
Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
W 330
P / L 0,60 Idealna mąka do produkcji świeżych gnocchi, świeżego makaronu.
Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
GRANITO SPOLVERO
Mąka pszenna miękka typ 00 "La Napoletana". Mąka dla prawdziwych Pizzajuolo, zatwierdzona przez AVPN (Stowarzyszenie
Mąka Pszenna La Napoletana typ 00
Mąka do pizzy: idealna do każdego rodzaju ciasta: od pizzy cienkiej i chrupiącej po pizzę wysoką i miękką. Idealna do
Mąka Pszenna per pizza typ 00
Mąka pszenna miękka typ 00.
Mąka uniwersalna, opracowana z myślą o szerokim spektrum zastosowania. Niezastąpiona
Mąka Pszenna Universale typ 00
Marki