język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Nuova Castelli

Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI krąg
Nazwa „mozzarella” pochodzi od czasownika „mozzare” (rwać, szarpać) i jest związana z jedną z ostatnich
MOZZARELLA BIO
Ser twardy z mleka owczego, wersja tarta gotowa do posypania dań na gorąco. Pecorino Romano jest tradycyjnym dodatkiem do sosu carbonara.
PECORINO ROMANO TARTY  50G
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO 160G
Ser twardy z mleka owczego. Wytwarzany na obszarach wiejskich otaczających Rzym. Dojrzewa od 8 do 12 miesięcy. W tym czasie nabiera
PECORINO ROMANO - FRESH PACK
Oryginalna włoska mozzarella z mleka krowiego.Kulka ma delikatną konsystencję, mleczny smak i śmietankowy kolor. Polecana do detalu
MOZZARELLA KULKA W ZALEWIE
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA DOP KULKA W ZALEWIE
Eksplozja dobroci skoncentrowana w zaledwie 10 g. Jeśli masz mało czasu i nie chcesz zrezygnować z szybkiej
MINI MOZARELLA bufala
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA CAMPANA
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA CAMPANA
Oryginalna włoska ricotta z serwatki mleka krowiego. Produkt ma wielorakie zastosowanie kulinarne, może stanowić lekkostrawną
RICOTTA
Ricotta to ser biały, podobny do twarożku, ale o bardziej zwartej konsystencji i bardzo drobnych grudkach.
Często jest mylona
RICOTTA BIO
Świeży ser bez laktozy z wysokiej jakości śmietany, dla osób, które nie trawią laktozy. Doskonale nadaje się do
Mascarpone bez laktozy 250g
Oryginalny włoski kremowy ser gorgonzola dolce. Chroniona Nazwa Pochodzenia. Smak łagodny z pikantną nutą , konsystencja kremowa, lekko
GORGONZOLA DOP dolce 125G
Ser pleśniowy ze skórką przemywaną Chroniona Nazwa Pochodzenia. Produkt pochodzi z linii
TALEGGIO
Bawole mleko zawiera mniej cholesterolu niż mleko krowie. Ponadto, można je przechowywać przez dłuższy czas. Mleko bawole zawiera
Masło Di Bufala 125g
Specjał z regionu Apulia - południe Włoch nad Adriatykiem i morzem Jońskim. Najpierw powstaje „saszetka” mozzarelli,
BURRATA. SER Z POŁĄCZENIA MOZZARELLI I ŚMIETANKI
Mozzarella o tradycyjnym smaku, jest wyprodukowana w 100% z bawolego mleka. Mandara jest częścią Konsorcjum Mozzarella di
Mozzarella Bufala Mandara
Aktualności
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Leerdammer - Ser z tradycją i charakterem
Nowość w ofercie!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sernik na zimno
Sernik na zimno
30 minut 4 osoby
Składniki: 300 ml śmietanki 36%, 150 g mielonego twarogu półtłustego, 150 g mascarpone Buona, 1 opakowanie żelatyny do...
Przygotowanie: Ubij śmietankę na sztywno, następnie dodaj do niej twaróg, cukier i mascarpone, miksuj do połączenia się składników....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram