ST.DALFOUR
Owocowa Rapsodia przygotowana z owoców, według tradycyjnej francuskiej receptury. Słodycz nadaje jej naturalny, skoncentrowany sok owocowy, dzięki któremu smak produktów jest dużo świeższy i bogatszy niż w przypadku zastosowania zwykłego cukru.
Eksperci St. Dalfour staranie wybierają najlepszej jakości owoce, które gotowane są w zagęszczonym soku owocowym, w niskiej temperaturze. Dzięki takiemu procesowi przygotowania produkt jest delikatny i zachowuje bogaty, owocowy smak.
Owocowa Rapsodia to esencja tego co najlepsze w owocach:
- 100% owoców
- Bez cukru trzcinowego
- Bez syropu kukurydzianego
- Bez sztucznych dodatków słodzących
- Bez sztucznych barwników
- Bez sztucznych polepszaczy smakowych
- Produkt bezglutenowy
Aktualna oferta to aż 21 smaków od tradycyjnych (malina, wiśnia, truskawka..) po egzotyczne (imbir z pomarańczą, ananas z mango), każdy znajdzie więc coś dla siebie.
Konsumenci na całym świecie doceniają jej delikatny, owocowy smak oraz różnorodność zastosowania w domowej kuchni. Dzięki temu możemy cieszyć się smakiem lata przez cały rok.
St. Dalfour do słodkich śniadań i przekąsek
Owocowe smarowidła St. Dalfour znakomicie sprawdzają się do naleśników, placuszków, twarożków oraz drobnych przekąsek, np. wafli ryżowych. Dodatkowo można przełożyć też nimi biszkopt podczas przygotowywania tortów. To świetny sposób na urozmaicenie smaku potrawy i zdobycie serca dzieciaków. Żaden maluch nie oprze się domowym gofrom ze słodkimi, owocowymi smarowidłami! Wybierając je, rodzice zyskują pewność, że dostarczają swoim dzieciom najlepszych produktów.
St. Dalfour – postaw na doskonałą jakość
Choć North Coast jest przede wszystkim dystrybutorem włoskich produktów, to jednak warto wiedzieć, że nasza firma sprowadza do Polski również francuskie produkty owocowe St. Dalfour. Dlaczego? To proste! Stawiamy na produkty o wyjątkowej jakości i dbamy o to, by w naszej ofercie znajdowały się produkty z długą tradycją. Firma St. Dalfour zdecydowanie należy do tego grona. Francuskie, tradycyjne produkty do smarowania są doceniane nie tylko przez mieszkańców Francji. Dziś ich smak oraz wieloletnią tradycję doceniają osoby na całym świecie.