Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Castelli Polska
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
KATALOGI
Kontakt
Dane kontaktowe
Zgłoś naruszenie
Pokaż menu
PRODUKTY
Asortyment HoReCa
Desery, jogurty i napoje chłodzone
Kawa włoska
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty roślinne
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina włoskie
Italian Bar dla detalu
Woda premium
Aperitivo bezalkoholowe
Aperitivo alkoholowe
Amari - likiery ziołowe
Digestivo - Grappa
Giny
Likiery cytrynowe
Likiery kremowe
Pozostałe likiery
Wermuty
Opakowanie
0,7 l (3)
700 ml (2)
Pozostałe likiery
Likier anyżkowo-ziołowy. Doskonała kompozycja kwiatów czarnego bzu, anyżu gwiaździstego, kopru włoskiego i lukrecji zamknięta
Sambuca
Najbardziej tradycyjny likier produkowany na Sardynii. Powstaje z jagód mirtu, cukru i alkoholu. Barwa ciemnoczerwona
mirto
Oryginalny przepis, zrodzony z długiej włoskiej tradycji zielarstwa. Sambuca Negroni jest wynikiem destylacji anyżu gwiazdkowatego,
Włoski likier
Sambuca
Powstaje z moczenia gorzkich migdałów w alkoholu. Do tego naparu dodaje się wanilię i strąki kakaowe, nadając typowy
Włoski likier
AMARETTO
Pyszny likier z dawnych lat w nowoczesnej interpretacji. Powstaje w wyniku niezwykle trafnego połączenia czerwonego wina D.O.P.
LIKIER WIŚNIOWY MARENA
Marki
STRONA PRZEZNACZONA TYLKO DLA OSÓB PEŁNOLETNICH.
Czy masz ukończone 18 lat?
TAK
Nie