For retailers
For Horeca channel
For suppliers
Career
Pokaż menu
Home
About us
About the company
Management Board
History of the Company
Mission and strategy
PRODUCTS
Horeca products
Yogurts and desserts
Coffee
Fresh pasta
Pasta and rice
Oils, vinegars and spices
St. Dalfour jams
Bread
Sweet and salty snakcs
Fishes and seafood
Cheeses
Plant-based product
Sauces and tomatoes
Vegetables and olives
Sausages and charcuterie
Wines
Healthy products
HEALTHY PRODUCTS
NEWS
Contact us
Show menu
PRODUCTS
Horeca products
Yogurts and desserts
Coffee
Fresh pasta
Pasta and rice
Agnesi
Pagani
LA RUVIDA
Riscossa
Riso Gallo
BEN'S original
Oils, vinegars and spices
St. Dalfour jams
Bread
Sweet and salty snakcs
Fishes and seafood
Cheeses
Plant-based product
Sauces and tomatoes
Vegetables and olives
Sausages and charcuterie
Wines
Healthy products
Riscossa
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
SPAGHETTI - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
FUSSILI - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
PENNE RIGATE - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
TORTIGLIONI - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
RIGATONI - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wstążki. Pszenica durum (+ jajka) użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma
PAPPARDELLE JAJECZNE
Pszenica durum (+ jajka) użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma odpowiedni
LASAGNE JAJECZNE
Makaron wstążki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma
TAGLIATELLE
Makaron wstążki. Pszenica durum (z dodatkiem szpinaku) użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki
TAGLIATELLE ZIELONE
Makaron w kształcie rurki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron
PENNE ZITE RIGATE
Makaron w kształcie grubej rurki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki
RIGATONI
Makaron w kształcie skręconej rurki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty,
SPIRALI
Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma odpowiedni kolor, odpowiedni
GNOCCHI
Makaron w kształcie spirali. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu
SERPENTINI
Makaron w kształcie kółek.Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki
ROTELLE
1
2
Brands