język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Tortellini z masłem i szałwią

03.08.2018 15 minut 2 osoby
Składniki:

1 opakowanie tortellini Giovanni Rana
30g masła
30g świeżo startego sera parmezan Nuova Castelli
4 listki szałwii


Przygotowanie:

Rozpuścić masło na patelni. Dodaj szałwie i doprowadź masło do lekkiego zarumienienia. Ugotuj tortellinii, odcedź i dodaj do roztopionego masła. Posyp startym serem parmezan i podaj na stół.

Polecane wino: IGT CABERNET SAUVIGNON TOSCANA WYTRAWNE.

REGION TOSCANA.

Marki
Facebook Instagram
Nasza strona używa cookies między innymi w celu gromadzenia statystyk oraz prawidłowego funkcjonowania serwisu. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przegladarki oznacza, że ciasteczka będa zapisywane na Twoim urządzeniu. Pamietaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.