Raviolacci z duszonym mięsem i warzywami Raviolacci alle carni brasate
Producent: Surgital
Kod produktu: 03/02/153
Skład ciasta: mąka z semoliny z pszenicy twardej, jaja od kur niosek z wolnego wybiegu 29%
Skład nadzienia: mięso 40% (wieprzowina, wołowina, indyk), warzywa (cebula, marchew, seler, pomidory), ser Parmigiano Reggiano DOP 15%, szpinak, wino, sól, zioła, czosnek, rozmaryn
Czas przechowywania (-18 st.C) – 18 miesięcy
Czas gotowania: 4-5 min.
Waga 1 szt.: +/- 18,3 g
Waga sugerowanej porcji: 130g
Przyrost wagi po ugotowaniu: 25%
Opakowanie: 3 kg
Ilość sugerowanych porcji w kartonie: 23
Pliki do pobrania:
Opakowanie: | 3kg |